Der er et valg, du skal tage. Et vigtigt valg. Dit livs vigtigste valg.

Valget er, om du vil følge Guds vej eller gå din egen. Valget er, om du vil tro på den søn, han sendte, eller tvivle. Valget er, om du vil i Himmel eller Helvede.

Gud har ikke givet os andre muligheder, for de findes ikke.

Er der ingen anden udvej – et kompromis?

Der findes ikke et kompromis. Der er der en simpel, god grund til:

Himlen er samværet med Gud. Det er at være sammen med Ham. Der er ingen død, ingen sygdom, og vi er sammen med Gud og hinanden i al evighed.

Helvede er fraværet fra Gud. Det er, når man har valgt ikke at være sammen med Gud. Helvede er et sted, hvor der ingen kærlighed er overhovedet, og du er helt alene for evigt. Der er ingen fester i helvede, kun isolation og smerte.

Man kan sammenligne det med, om du er inde i et hus eller udenfor. Der er ikke andre muligheder. Enten er du inde i huset, eller så er du udenfor. Der er ikke et tredje sted, du kan være. Det gælder også selv om du ikke tror på Gud.

Kan jeg komme ind i Himlen, hvis jeg er et godt menneske?

Nej, det kan du ikke. Du synes måske, at du er et godt menneske, når du sammenligner dig selv med andre – og i øvrigt lukker øjnene for dine egne fejl. Men når du står foran Gud en dag vil du forstå, at der er Hans standard, der tæller – ikke dine meninger eller dine gode gerninger.

Ingen af os er nemlig gode nok til at komme ind i Himlen på vores egen godhed. Vores gode gerninger kan ikke frelse os, for vi har alle syndet imod Gud, og han er en retfærdig dommer, der ikke ser igennem fingrene med synd.

Det betyder, at vi kan ikke komme ind i Himlen uden en frelser, der kan redde os fra dommen. Den frelser er Jesus, den søn Gud sendte for at redde dig.  Jesus levede det perfekte liv uden synd, du ikke kan leve, men han blev alligevel straffet for det. Det betyder, at Gud kan frikende dig for dine synder på dommens dag, hvis du troede på hans søn. Det er en gave, som du ikke kan gøre dig fortjent til.

Hvad skal jeg så gøre?

For at komme ind i Guds rige skal du fødes igen spirituelt. Ved din tro på Jesus. Men hvordan gør man det?  Læs mere her.

joshua-earle-1137755-unsplash

På dommens dag vil du stå overfor Gud og forstå, at du har brudt hans lov. Men heldigvis er der en vej ind i Himlen – gennem Jesus. Det er en gave, du ikke kan gøre dig fortjent til, men modtage ved at omvende dig, blive døbt og modtage Helligånden.

Har du spørgsmål? Hvis du vil vide mere om Jesus, så vær glad: Han er den eneste vej til Himlen, og han kan frelse dig fra synd og sætte dig fri. Sådan gør du