Der er helbredelse i Jesu navn.

Guds medicin

Udtales højlydt tre gange om dagen, indtil troen kommer, så en gang om dagen for at bevare troen. Hvis forholdene forværres, fordobles dosis. Der er ingen skadelige bivirkninger.

– Jesus er herren i mit liv, sygdom og virus har ingen magt over mig. Jeg er tilgivet og fri for synd og skyld. Synd eksisterer ikke i mit liv, kun retfærdighed lever. (Kol 1: 21-22)

– Jeg er fri og tilgivet. Jeg tilgiver andre, som Kristus har tilgivet mig, for Guds kærlighed udgår af mit hjerte fra Helligånden (Matthæus 6:12: Rom 5: 5)

– Jesus bar mine synder i sin krop på korset, derfor er jeg død fra synden og lever for Gud, og gennem hans sår er jeg helbredt og fuldkommen (1 Pet 2:24, Rom 6:11, 2 Kor 5:21)

– Jesus bar min sygdom og min smerte. Jeg giver derfor ikke plads til sygdom eller smerte. For Gud sendte sit ord og helbredte mig (Salme 107: 20)

– Fader på grund af dine ord, er jeg den der vinder. Jeg triumferer over verden, over kødet og over djævelen gennem Lammets blod og gennem mit vidnesbyrds ord (1 Joh 4: 4, Åb 12:11)

– Du har givet mig liv i overflod. Jeg får livet gennem dit ord, og det strømmer igennem enhver celle i min krop og giver helbredelse og sundhed (Johannes 10:10, Johannes 6:63)

– Himmelske Fader. Jeg tager dit ord til mig. Jeg rejser mig op gennem dit ord, jeg vil ikke lade det være ude af min synsvinkel. Jeg har dine ord i mit hjerte, for de er liv og helbredende for min krop (Ordsprog 4: 20-22).

– Som Gud var hos Moses, sådan er han også med mig. Mine øjne er ikke sløret. Mine overnaturlige kræfter er magtfulde. Salige er mine øjne for det, de ser, og mine ører for det, de hører. (5.Mose 34: 7)

– Intet ondt skal skade mig, og ingen pest skal komme i nærheden, hvor jeg er, for du har sendt mig engle. De holder mig på rette spor. På min vej er der liv, helbredelse og sundhed (Salme 91: 10-11, Ord 12:28)

– Jesus tog min utilstrækkelighed og bar mine sygdomme. Af den grund nægter jeg at lade sygdom dominere over min krop. Guds liv strømmer ind i mig og helbreder hver fiber i mig. (Matthæus 8:17, Johannes 6:63)

– Jeg er fri for forbandelsen, Galaterne 3:13 flyder i mit blod. Det flyder igennem hvert eneste celle i min krop og giver liv og sundhed (Markus 11:23 Lukas 17: 6)

– Livet beskrevet i 1 Peter 2:24 er en realitet i min krop og genskaber hver celle i min krop.

– Jeg giver min krop til Gud, for det er den levende Guds tempel. Gud lever i mig, og hans liv gennemsyrer min ånd, sjæl og legeme. Så jeg er fyldt med Guds fylde hver dag. (Rom 12:12, Johannes 14:20)

– Min krop er et Helligånds tempel. Jeg beordrer min krop til at frigive de rigtige kemikalier i den rigtige mængde. Min krop er i perfekt kemisk balance. Min bugspytkirtlen udskiller den rigtige mængde insulin for liv og sundhed (1 Kor 6:19)

Himmelske Fader, gennem dit Ord har du givet mig livet. Dette liv gennemsyrer min krop med hvert åndedrag, jeg tager, og hvert ord jeg taler (Johannes 6:63, Markus 11:23)

Hvad Gud ikke har plantet i min krop, opløses og forsvinder ud af min krop i Jesu navn. 1Pet 2:24 er indlejret i hver eneste fiber af mit væsen, og jeg lever med Guds liv (Markus 11 23: Johannes 6:63)